ПИЩЕВЫЕ И БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫЕ ДОБАВКИ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ВОДКИ ОСОБОЙ
Keywords:
manufacture vodka,Abstract
In this article the food and biologically active additives used by manufacture vodka the special are considered. And, also, their influence on a human body is considered. Given article is actual for today as both modern manufacturers, and modern consumers are rather interested in it.References
1. Куприянов Н.А. «Экологически чистое растительное сырье и готовая пищевая продукция». - М., 1997 г.- 176 с.
2. Сарафанова Л.А. «Пищевые добавки»: энциклопедия. - С-П.: ГИОРД, 2003 г. - 450 с.
3. Натарова Н.А. «Биологические активные добавки к пище»: полная энциклопедия. - С-П.: ГИОРД, 2001г.
4. http://www.belproduct.com/userfiles/file/Book10.pdf.
5. http://www.biosan-group.ru/alkos.html.
2. Сарафанова Л.А. «Пищевые добавки»: энциклопедия. - С-П.: ГИОРД, 2003 г. - 450 с.
3. Натарова Н.А. «Биологические активные добавки к пище»: полная энциклопедия. - С-П.: ГИОРД, 2001г.
4. http://www.belproduct.com/userfiles/file/Book10.pdf.
5. http://www.biosan-group.ru/alkos.html.
Downloads
How to Cite
Шинтасова, С. М., & Байгазиева, Г. И. (2015). ПИЩЕВЫЕ И БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫЕ ДОБАВКИ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ВОДКИ ОСОБОЙ. Experimental Biology, 48(2), 274–277. Retrieved from https://bb.kaznu.kz/index.php/biology/article/view/851
Issue
Section
BIOTECHNOLOGY