ПИЩЕВЫЕ И БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫЕ ДОБАВКИ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ВОДКИ ОСОБОЙ

Authors

  • С. М. Шинтасова АО «Алматинский ТехнологическийУниверситет
  • Г. И. Байгазиева АО «Алматинский ТехнологическийУниверситет
        41 40

Keywords:

manufacture vodka,

Abstract

In this article the food and biologically active additives used by manufacture vodka the special are considered. And, also, their influence on a human body is considered. Given article is actual for today as both modern manufacturers, and modern consumers are rather interested in it.

References

1. Куприянов Н.А. «Экологически чистое растительное сырье и готовая пищевая продукция». - М., 1997 г.- 176 с.

2. Сарафанова Л.А. «Пищевые добавки»: энциклопедия. - С-П.: ГИОРД, 2003 г. - 450 с.

3. Натарова Н.А. «Биологические активные добавки к пище»: полная энциклопедия. - С-П.: ГИОРД, 2001г.

4. http://www.belproduct.com/userfiles/file/Book10.pdf.

5. http://www.biosan-group.ru/alkos.html.

Downloads

How to Cite

Шинтасова, С. М., & Байгазиева, Г. И. (2015). ПИЩЕВЫЕ И БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫЕ ДОБАВКИ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ВОДКИ ОСОБОЙ. Experimental Biology, 48(2), 274–277. Retrieved from https://bb.kaznu.kz/index.php/biology/article/view/851