ХРАНЕНИЕ ПРОМЫШЛЕННЫХ ШТАММОВ ВИННЫХ ДРОЖЖЕЙ
Keywords:
apple-based, aport,Abstract
The article basic chemical indicators of apple-based used in wine production. This kind of substsnces are generated from yeast flora of Almaty fruit-berry gardens. The results of the research suggest to use the following sorts of apple-based substances for wine production in Kazakрstan: apple 2(2) and aport 199.References
1. Авакянц П. Биохимические и микробиологические методы исследования дрожжей и вина/ С.П. Авакянц, Ф.И. Шакарова. - М.: ЦНИИТЭИпищепром, 1971. – 40 с
.
2. Бурьян Н.И. Сравнительное изучение различных методов хранения культур винных дрожжей в музее // Труды ВНИИВиВ "Магарач". - 1960. - Т. 9. - С. 53-81.
3. Юрченко Л.А. Биохимия яблочного виноделия. – Минск: Наука и техника, 1983. - С. 42-75.
.
2. Бурьян Н.И. Сравнительное изучение различных методов хранения культур винных дрожжей в музее // Труды ВНИИВиВ "Магарач". - 1960. - Т. 9. - С. 53-81.
3. Юрченко Л.А. Биохимия яблочного виноделия. – Минск: Наука и техника, 1983. - С. 42-75.
Downloads
How to Cite
Махмудова, Г. С., Кебекбаева, К. М., Джобулаева, А. К., & Лукашева, Л. М. (2015). ХРАНЕНИЕ ПРОМЫШЛЕННЫХ ШТАММОВ ВИННЫХ ДРОЖЖЕЙ. Experimental Biology, 48(2), 187–189. Retrieved from https://bb.kaznu.kz/index.php/biology/article/view/824
Issue
Section
BIOTECHNOLOGY