РЕЗУЛЬТАТЫ АПРОБАЦИИ КОРМОВ ДЛЯ ОСЕТРОВЫХ РЫБ ОТЕЧЕСТВЕННОГО ПРОИЗВОДСТВА В БАССЕЙНОВЫХ УСЛОВИЯХ КАПШАГАЙСКОГО НВХ

Authors

  • С. К. Койшибаева Казахский научно-исследовательский институт рыбного хозяйства
        56 53

Keywords:

Capchagay fishes,

Abstract

In this article given a price of effectively of the home preparing productive foods for sturgeon fishes in comparison with foreign foods, which were trialing in conditions of Capchagay SGF. Performed the dynamic of rate of growth and lively the sturgeon fishes’ fingerlings in spite of feeding with these foods. Shown the shortcomings of quality of foreign foods and advantages of home foods in spite of breeding the wild forms of sturgeon fishes, and any advantages of foreign foods in comparison with home foods in spite of breeding the domestically forms, these advantages were turned out in process of breeding the fingerlings of fishes according to a basin technology.

References

1 Руководство по химическому анализу поверхностных вод суши.- Л.: Гидрометеоиздат, 1977. – 541

2 Васильева Л.М., Пономарев С.В., Судакова Н.В. Кормление осетровых рыб в индустриальной аквакультуре. - Астрахань: БИОС, 2000. - 86 с.

3 Васильева Л.М., Пономарев С.В., Судакова Н.В. Технология индустриального выращивания молоди и товарных осетровых рыб в условиях Нижнего Поволжья. – Астрахань: БИОС, 2000. -23 с.

4 Мильштейн В.В., Сливка А.П. Товарное выращивание осетровых рыб (методические указания) //ЦНИОРХ. -1972.-30 с.

5 Козлов В.И., Абрамович А.С. Товарное осетроводство. - М: Россельиздат, 1986.-117 с.

Downloads

How to Cite

Койшибаева, С. К. (2015). РЕЗУЛЬТАТЫ АПРОБАЦИИ КОРМОВ ДЛЯ ОСЕТРОВЫХ РЫБ ОТЕЧЕСТВЕННОГО ПРОИЗВОДСТВА В БАССЕЙНОВЫХ УСЛОВИЯХ КАПШАГАЙСКОГО НВХ. Experimental Biology, 50(4), 94–97. Retrieved from https://bb.kaznu.kz/index.php/biology/article/view/561