ПИЩЕВЫЕ И БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫЕ ДОБАВКИ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ВОДКИ ОСОБОЙ

Авторы

  • С. М. Шинтасова АО «Алматинский ТехнологическийУниверситет
  • Г. И. Байгазиева АО «Алматинский ТехнологическийУниверситет

Ключевые слова:

арақтың өндірісі, биологиялық белсенді қоспа,

Аннотация

Бұл мақалада ерекше арақтың өндірісі кезінде қолданылатын тағамдық жəне биологиялық белсенді қоспалар. Сонымен қатар олардың адам организміне əсері қарастырылды. Бұл мақала бүгінгі күнге өзекті болып отыр, өйткені қазіргі кездің өндірушілері мен тұтынушылары бұған зор қызығушылық тудыруда

Библиографические ссылки

1. Куприянов Н.А. «Экологически чистое растительное сырье и готовая пищевая продукция». - М., 1997 г.- 176 с.

2. Сарафанова Л.А. «Пищевые добавки»: энциклопедия. - С-П.: ГИОРД, 2003 г. - 450 с.

3. Натарова Н.А. «Биологические активные добавки к пище»: полная энциклопедия. - С-П.: ГИОРД, 2001г.

4. http://www.belproduct.com/userfiles/file/Book10.pdf.

5. http://www.biosan-group.ru/alkos.html.

Загрузки