ҚЫМЫЗДЫҢ ҚҰРАМЫ МЕН ЕМДІК ҚАСИЕТІ
Ключевые слова:
Кумыс, целебные качествацеликом,Аннотация
Кумыс является напитком, который нельзя рассматривать вне культуры и быта казахов. Его утоляющую жажду, поднимающее настроение и вместе с этим целебные качествацеликом признают даже учёные.Библиографические ссылки
1. Будорагина Л.В. «Сүт өнімдерінің өндірісі» 1986 ж - 151 бет.
2. «Қазақстанда өндірілетін сүтқышқылды өнімдердің салыстырмалы микрофлорасы» Сарсекеев Ф.К., Абдиева А.С. «Ғылым əлемі» атты студенттер мен жас ғалымдардың екінші халықаралық конгресі. – Алматы, 2008. - 202 б.
3. Сеитов З.С. «Биохимия» - Алматы: Агроуниверситет баспасы, 2000 ж. - 289 бет.
2. «Қазақстанда өндірілетін сүтқышқылды өнімдердің салыстырмалы микрофлорасы» Сарсекеев Ф.К., Абдиева А.С. «Ғылым əлемі» атты студенттер мен жас ғалымдардың екінші халықаралық конгресі. – Алматы, 2008. - 202 б.
3. Сеитов З.С. «Биохимия» - Алматы: Агроуниверситет баспасы, 2000 ж. - 289 бет.
Загрузки
Как цитировать
Копес, А. Ғ., Есенбек, Б. Б., & Қаупенбаева, Р. Б. (2015). ҚЫМЫЗДЫҢ ҚҰРАМЫ МЕН ЕМДІК ҚАСИЕТІ. Вестник КазНУ. Серия биологическая, 48(2), 165–167. извлечено от https://bb.kaznu.kz/index.php/biology/article/view/815
Выпуск
Раздел
БИОТЕХНОЛОГИЯ