Cинтез новых аналогов природных фитогормонов и их биоскрининг на рост пшеницы. Табиғи фитогормондардың жаңа аналогтарының синтезi және бидайдың өсуiне олардың биоскринингi (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
В работе приводятся данные по синтезу синтетических регуляторов роста растений на основе ароматических пропаргиловых пиперидолов и результаты биологического скрининга на ростактивирующую активность на семена пшеницы.Жұмыста ароматты пропаргилды пиперидолдар негізінде синтезделген өсімдіктердің өсуін реттегіштердің комбинаторлы синтезі және бидай дәндерінің өсуіне әсері және биологиялық скрининг нәтижелері келтірілген.