Использование тканей и органов взрослых растений хвойных пород для размножения in vitroҚылқан ағаштың in vitro өрбiтуiне қолдануға арналған ұлпалары мен тұқымдары. (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
В нашей работе были сделаны попытки изучить способность к размножению тканей взрослых растенийсосны обыкновенной и ели обыкновенной in vitro в зависимости от возраста первичного экспланта и условийего культивирования.Біздің жұмысымызда бастапқы экспланттың жасы мен өсіру жағдайына байланысты, кәдімгі қарағай меншырша ұлпаларының in vitro өрбiту қабілеттілігін байқадық.