Аgrimonia L. дәрілік өсімдігінің зерттеу бағыттары (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2016)
Мақалада халық медицинасында ежелден қолданылып келе жатқан Аgrimonia L. дәрілік өсімдігінің қысқаша ботаникалық сипаттамасы және жүргізілген ғылыми зерттеулерге шолу жасалды. Өсімдіктің химиялық құрамы және түрлі ауруларға қолданылуы көрсетілді.