Исследование работоспособности человека с применением анаболического фитопрепарата «Экдифит». «Экдифит» анаболиктік фитопрепаратын қолдана отырып адамның қызмет қабілеттілігін зерттеу (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Препарат «Экдифит» улучшает физическую работоспособность у людей уже через 3 недели после приема в возрастных группах 20-30 и 31-40 лет, и через 6 недель в группах 41-50 и более лет.«Экдифит» препаратын қолдану 20-30 жəне 31-40 жас аралығындағы топтарда 3 аптадан соң, 41-50 жəне одан жоғары жас аралығындағы топтарда 6 аптадан соң физикалық жұмыс қабілеттілігін арттырды