Фитохимическое исследование растений рода цистанхе (Cistanche hoffmgg. et Link).Сор тамыржегі тұысы (Cistanche Hoffmgg. et Link) өсімдігінің фитохимиялық зерттеулері (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
В статье приведены некоторые результаты фитохимических исследований Cistanche salsa, проводимых на базе лаборатории растительных ресурсовМақалада өсімдік қорлары зертханасында сор тамыржегі өсімдігіне жургізілген фитохимиялық зерттеулердің кейбір нəтижелері келтірілген