Возможности сравнительного изучения антиоксидантных свойств растительных экстрактов.Өсімдік сығындыларының антиоксиданттық қасиеттерін салыстырып зерттеу мүмкіндігі (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
выполнено исследование in vitro антиоксидантной и антирадикальной активности экстрактов ряда растений,что позволило рекомендовать для изучения in vivo в качестве потенциального антиоксиданта некоторыеобъекты.Бірқатар өсімдіктердің сығындыларының антиоксиданттық жəне антирадикалды белсенділігін in vitro зерттеу жұмыстары жүргізілді