ПИЩЕВЫЕ И БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫЕ ДОБАВКИ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ВОДКИ ОСОБОЙ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Бұл мақалада ерекше арақтың өндірісі кезінде қолданылатын тағамдық жəне биологиялық белсенді қоспалар. Сонымен қатар олардың адам организміне əсері қарастырылды. Бұл мақала бүгінгі күнге өзектіболып отыр, өйткені қазіргі кездің өндірушілері мен тұтынушылары бұған зор қызығушылық тудыруда