НОВЫЙ БИОЛОГИЧЕСКИЙ ПРЕПАРАТ ДЛЯ ЗАЩИТЫ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ РАСТЕНИЙ ОТ ФИТОПАТОГЕННЫХ ГРИБОВ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Сапалы жəне экономика жағынан тиімді «Бацирин» биопрепаратының негіздері жасалды. Биопрепарат ауылшаруашылық өсімдіктердің фитопатогенді саңырауқұлақтарымен күресіп, өсімдіктің өсуін жəне дамуын тездетеді.