ОТБОР АКТИВНЫХ ВАРИАНТОВ ПРОБИОТИЧЕСКИХ МИКРООРГАНИЗМОВ ПО ВЫЖИВАЕМОСТИ И АДГЕЗИВНОЙ СПОСОБНОСТИ ПОСЛЕ СУБЛИМАЦИОННОГО ВЫСУШИВАНИЯ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Cублимациялық жолмен кептірілген Lactobacillus cellobiosus 34, 35, 45 жəне Lactobacillus fermentum 29 культураларының адгезивтік қабілетіне жəне кептіруге тұрақтылығына байланысты ең қуатты нұсқаларына іріктеу жүргізілді.