СОХРАНЕНИЕ КУЛЬТУР МИКРООРГАНИЗМОВ СЕМЕЙСТВА ENTEROBACTERIACEA, ИМЕЮЩИХ МЕДИЦИНСКОЕ ЗНАЧЕНИЕ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Enterobacteriaceaе тұқымдасына жататын микроорганизімдердің культураларын минус 800С ұзақ уақыт бойы сақтау режимдері анықталған. Бөлініп алынған микроорганизімдердің культуралары төменгі температурада жақсы сақталатындығы көрсетілген