САРКОМА 45-ПЕН АУЫРАТЫН ЕГЕУҚҰЙРЫҚТАРДЫҢ ГИПОКИНЕЗИЯДАН КЕЙІНГІ ҚАННЫҢ ҚЫШҚЫЛДЫ-СІЛТІЛІ ЖАҒДАЙЫН ТЕКСЕРУ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
В данной работе изучено кислотно-щелочное равновесие крови крыс с саркомой 45 после гипокинезии и выявлено отличие между самками и самцами.