НЕРЕШЕННЫЕ ПРОБЛЕМЫ БИОРЕМЕДИАЦИИ НЕФТЕЗАГРЯЗНЕННЫХ ПОЧВ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Мақалада Қазақстандағы мұнаймен ластанған топырақты биоремедиациялаудың ғылыми зерттеулерінің тиімділіктері көрсетілген.