БИОТЕХНОЛОГИЯ БИОПРЕПАРАТОВ И ЭЛИКСИРОВ ЖИЗНИ НА ОСНОВЕ МИКРОБНЫХ КЛЕТОК (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Бұл жұмыста ашытқылар, сүтқышқылды бактериялар, жемістер мен көкөністер, дəнді жəне бұршақ дақылдар негізіндегі эликсирлердің, биопрепараттардың биотехнологиясы қарастырылған. Адамның тіршілікəрекетін жəне оның иммунитетін жоғарылату үшін жаңа эликсирлердің əсерінің мысалдары келтірілген