ПРИМЕНЕНИЕ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТА ПЕРОКСИДАЗЫ ГРИБА PLEUROTUS OSTREATUS УЗБИ-И105 В БИОХИМИЧЕСКОЙ ПРАКТИКЕ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Саңырауқұлақ пероксидазасын иммуноферментті анализде дифтерия токсиндеріне коньюганттар алу жəне ВИЧ вирустарын анықтауда тест жүйе үшін эксперименттер жүргізілді. Алынған коньюганттың дифтериятоксинінің жоғары белсенділігі анықталды