ЭФФЕКТИВНОСТЬ ПРИМЕНЕНИЯ БИОПРЕПАРАТОВ НА ОСНОВЕ ЦЕЛЛЮЛОЗОРАЗРУШАЮЩИХ МИКРООРГАНИЗМОВ ПРИ ВОЗДЕЛЫВАНИИ ЯЧМЕНЯ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Целлюлоза ыдыратушы саңырауқұлақтардың Cladosporium жəне Chaetomium белсенді штамдарын өсімдік қалдықтарын жинаудан кейін белсенді гумификациялау негізінде топырақтың құнарлығын көтеру үшін қолдануға болады