МУЛЬТИПЛЕКС ПЦР ДЛЯ ОДНОВРЕМЕННОЙ ДИФФЕРЕНЦИАЛЬНОЙ ДИАГНОСТИКИ ГРИППА А И БОЛЕЗНИ НЬЮКАСЛА (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Ерекше қазақстандық штамдар негізінде өңделген ПЦР тест-жүйе ветеринарлық вирусология жəне эпизоотология тəжірибесінде жабайы жəне үй құстарының А тұмауы мен Ньюкасл ауруына дифференциалдыдиагностикада қолдануға болады.