ФИТОПРЕПАРАТ «КЭМПОЛ» ДЛЯ ЛЕЧЕНИЯ ЛЕКАРСТВЕННО-РЕЗИСТЕНТНЫХ ФОРМ ТУБЕРКУЛЕЗА ЛЕГКИХ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
«Кэмпол» бальзам теректiң эфир майлардың композициясы биiк бактерия жойғыш əсеріне ие жəне дəстүрлi антибиотиктерден алдында артықшылығы бар, сондықтан инфекциялармен күрестi жеңiлдетедi жəне əр түрлi асқынудан сақтап қалуына мүмкiндiк туғызады