ОПТИМИЗАЦИЯ СОСТАВА ПИТАТЕЛЬНОЙ СРЕДЫ ДЛЯ КУЛЬТИВИРОВАНИЯ ДРОЖЖЕЙ СANDIDA TROPICALIS МЕТОДОМ МАТЕМАТИЧЕСКОГО ПЛАНИРОВАНИЯ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
24 толық факторлы тəжiрибеде Candida tropicalis жем ашытқыларды өсіру үшін минералды-ашытқылық қоректендіргіш ортаның құрамының оңтайландыруы өткізілді.