ИСПОЛЬЗОВАНИЕ БАКТЕРИАЛЬНОЙ ТЕСТ-СИСТЕМЫ ЭЙМСА ДЛЯ ОПРЕДЕЛЕНИЯ МУТАГЕННОЙ АКТИВНОСТИ РАЗРАБОТАННЫХ ПРЕПАРАТОВ ПИПЕРИДИНОВОГО РЯДА (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Қоршаған ортаның факторына жəне əр түрлі препараттардың мутагендің алғашқы скринингін анықтауға Эймс тест-жүйесін қолдану ыңғайлы. Use of bacterial Ames test system