САНИТАРНО-БАКТЕРИОЛОГИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ КОБЫЛЬЕГО МОЛОКА (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2009)
Бұл мақалада алғаш рет бие сүтінің санитарлық сапасын зерттеу нəтежиелері берілген.In this article horse milk sanitary quality data have been given for the first time.