Түйе сүті негізінде ірімшік алу технологиясы. Технология получения сыра из верблюжего молока (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Мақалада түйе сүтінің физико-химиялық көрсеткіштерін ескере отырып, түйе сүтінен арнайы Camiflocтм ұйытқысын қолданып ірімшік алудың технологиялық нұсқасы жасалынды. Алынған өнімнің органолептикалықжəне тұтынушылық қасиеттері мен өнімділігі зерттелдіВ данной статье представлена технологическая схема получения сыра из верблюжего молока используя закваски Camiflocтм. Также изучены физико-химические показатели верблюжьего молока и органолептические свойства, производительность полученного продукта.