АСЦИТТІ КАРЦИНОМДЫ ЭРЛИХ ЖАСУШАЛАРЫНДАҒЫ ЭКЗОЦИТОЗДЫ ЗЕРТТЕУДІҢ ƏДІСТЕМЕЛІК ТƏСІЛДЕРІ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Статьяда асцитті карциномды Эрлих жасушасындағы экзоцитоз процесін кальцилі сигнализация индукторларын пайдалана отырып тіркеу тəсілдерінің жаңа əдістемесі келтірілген.В статье приведены новые методические подходы регистрации процесса экзоцитоза в клетках асцитной карциномы Эрлиха с использиванием индукторов кальциевой сигнализации.