ЖАЗДЫҚ БИДАЙДЫҢ МУТАНТТЫ ФОРМАЛАРЫНА ҚҰРҒАҚШЫЛЫҚТЫҢ ƏСЕРІ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2017)
Жаздық бидайдың мутантты формаларына құрғақшылықтың əсерін физологиялық скрининг арқылы анықтауС помощью лабороторных физиологических исследований установлено, что сорты Алмакен и Женис оказался наиболее засухоустойчивым по таким критериям, как интенсивность роста, накопление биомассы.