«КАЗАХСТАНСКАЯ-10» БИДАЙ СОРТЫНЫҢ СОМАКЛОНДАРЫНЫҢ СЕЛЕКЦИЯЛЫҚ БЕЛГІЛЕРІН АНЫҚТАУ (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2017)
«Казахстанская-10» бидай сортынан жетілмеген ұрық дақылдарынан алынған сомаклондарының сандық селекциялық белгілері зерттелінген.