(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
В статье приводятся данные о возможности разработки новых лечебно-профилактических продуктов на молочной и хлебобулочной основах, а также БАД с добавлением стевии. Мақалада стевия қосып сүт және ұннан пiсiрiлген жаңа емдiк-алдын алу өнiмдерді, сонымен қатар биологиялық белсенді қоспаларды әзiрлеу мүмкiндiгi туралы мәлiметтерлер берілген.