(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2009)
Приведен некоторые особенности биологии, экологии и зараженности гельминтами сайги во всех трех популяциях в Казахстане Автор мақалада Қазақстандағы ақбөкендердің үш популяциясындағы биологиясының жəне экологиясының кейбір ерекшеліктері жəне гельминтермен зарарлануы жайында сөз болады.