(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
КФ жасуша культураларында, минималды заралдау мөлшері мен вирусты өсіру уақыты келтірілген. КФ жасуша культураларында, минималды заралдау мөлшері 0,1-0,01ТЦД50/см3 жəне вирусты өсіру уақыты 2-3 күн екендігі анықталған.