(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Тауық эмбриондарында құс тұмауы вирусының оптималды өсіру жағдайлары вирустың мөлшеріне, өсіру уақытына, температурасына жəне тауық эмбрионының жасына байланысты анықталған