(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Бұл жұмыста ауылшарушылық топтама дəндерін капсулаудың компонеттік құрамы талқыланып, капсуланған рапс дəндерінің (Brassica napus L.) өз лабораториялық зерттеу нəтижелері ұсынылды. Алынған капсуланған дəндердің сипаттамалары беріліп, тұғым өнгіштігі мен өну энергиясы анықталды.