(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Бұл жұмыста карбонизделген күріш қауызына іріңді жара микроорганизмдерін сорбциялау зерттелген жəне аталған сорбенттің грамм теріс бактериялар қатысында таңдамалы əсер ететіндігі анықталды