(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2009)
В статье впервые рассматриваются фенологические особенности редкого вида эфемероидных геофитов в условиях Маркакольской котловины Мақалада Марқакөл ойпаты жағдайында тұңғыш рет сирек кездесетін эфемероидты геофиттердің фенологиялық ерекшеліктері қарастырылған