(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
В статье представлены результаты изучения анатомического строения однолетних стеблей Berberis sphaerocarpa Kar. еt Kir и Berberis iliensis M.Pop. Мақалада Berberis sphaerocarpa Kar. et Kir жəне Berberis iliensis M. Pop. түрлерінің бір жылдық сабағының анатомиялық құрылысын зерттеудің нəтижелері берілген.