(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
В статье дана оценка состоянию двух популяций редкого эндемичного растения Berberis iliensis M.Pop. в нижнем течении реки Иле. Мақалада Іле өзенінің төменгі ағынында сирек кездесетін жəне эндемдік түр Berberis iliensis M.Pop. өсімдігінің екі популяциясының қазіргі кездегі жағдайына баға беріледі.