(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
В статье обсуждается значение профилирующего обучения для реализации задачи непрерывного образования и работа преподавателей кафедры по её осуществлению. Мақалада үздіксіз білім беру мəселелерін жүзеге асыру мақсатында профильды оқытудың мəні жəне оны іске асыруда кафедра оқытушыларының жұмысы талқыланады