(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Статьяда асцитті карциномды Эрлих жасушасындағы экзоцитоз процесін кальцилі сигнализация индукторларын пайдалана отырып тіркеу тəсілдерінің жаңа əдістемесі келтірілген. В статье приведены новые методические подходы регистрации процесса экзоцитоза в клетках асцитной карциномы Эрлиха с использиванием индукторов кальциевой сигнализации.