(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Выполнен эксперимент по изучению влияния контактной разности потенциалов на электросопротивление воды. Полученные результаты использованы при исследовании на образцах пшеницы. Потенциалдардың түйіскен айырымының су электркедергісіне əсерін зерттеуге арналған тəжірибе орындалды. Алынған нəтижелерді бидай үлгілерін зерттеуге қолданылды