(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2015)
Установлен оптимальный режим активации линейно поляризованным излучением червей Eisenia Fetida. Обработка червей при экспозиции0,4 сек., приводит к увеличению их продуктивности. Сызықты поляризацияланған сəулемен Eisenia Fetida құрттарды белсендірудің үйлесімді тəртібі анықталды. Құрттарды0,4 сек. экспозицияда өңдеуден өткізгенде, оның өнімділігі жоғарылаған.