(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2011)
Бұл мақалада Түркістан аймағындағы экологиялық қолайсыз жағдайларда өсетін декоративті ағаш-бұталы өсімдіктердің интродукциясының проблемалары қарастырылған В данной статье рассматриваются проблемы интродукции декоратив-ных древесно-кустраниковых растений в экологически неблагоприятном Туркестанском регионе