(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2011)
Бұл мақалада ХҚТУ-нің Ботаникалық бағындағы декоративті және жеміс ағаш-бұталы интродуценттер зиянкестерінің таралу проблем-алары және олармен күресу жолдары қарастырылған В данной статье рассматриваются проблемы распространения насеко-мых-вредителей декоративных и плодовых интродуцентов Ботанического сада МКТУ и рассмотрены меры борьбы с ними