(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2011)
В статье приводится анализ полезных растений пустынь Иле-Балхашского региона. Во флоре региона исследований наибольшее количество видов кормовых (347 видов), лекарственных (63 вида), ядовитых (43), пищевых (24) растений. Мақалада шөлді Іле-Балқаш аймағының пайдалы өсімдіктеріне талдау жасалынды. Зерттеу аймағындағы флора өсімдіктерінің көп бөлігі азықтық (347 түр), дәрілік (63 түр), улы (43), тағамдық (24) өсімдіктер.