(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2011)
Приведены результаты исследования воздействия 1,1 диметилгидразина (1,1-ДМГ) на морфологическую и анатомическую структуру Artemisia terrae-albae Krasch. естественных фитоценозов Карагандинской области. Қарағанды облысының табиғи фитоценозы жағдайындағы Artemisia terrae-albae Krasch. өсімдіктердің анатомиялық құрылымы мен морфологиясына 1,1-диметилгидразиннің (1,1-ДМГ) әсерін зерттелген.