(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2009)
Приведены сведения об историческом и современном распространении и численности речного бобра в рассматриваемом регионе. Мақалада Ақтобе облысындағы қəмшаттың таралуымен саны туралы мəліметтер келтірілген.