(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2009)
Определено биологическое разнообразие листостебельных мхов низкогорья хребта Кетпен. Рассмотрены вопросы экологии и географии. Кетпен тауының төменгі етегіндегі жанырақсабақты қыналардың биологиялық алуантүрліаігі анықталды. Экологиян жəне географияның сұрақтары қарастырылған.