(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2017)
В данной статье представлена перспективность использования высокочувствительных мутантов Chlamydomonas reinhardtii для оценки токсикологического действия современных наноматериалов. Қазіргі заман наноматериалдарының улы əсерлерін бағалауға жоғарғы сезімтал Chlamydomonas reinhardtii мутант штамдарын пайдаланудың келешегіне мол деп қорытынды жасауға болады.