(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2017)
Жұмыста Arthrobacter (4-1ГПД) и Mycobacterium (8-2ГПД) штамдарының арахидон қышқылын өндірушісі болатындығы жайлы зерттеу нəтижелері көрсетілген. Экспериментальные исследования показали, что штамы Arthrobacter (4-1ГПД) и Mycobacterium (8-2ГПД) могут быть продуцентамы арахидоновый кислоты.